Executive Search

Steeds meer bedrijven en relaties maken gebruik van onze Executive Search dienstverlening, gericht op invulling van complexe en moeilijk vervulbare technische (management) posities. Nederland kent een complexe arbeidsmarkt, vooral in de technische en industriële sectoren nemen de tekorten aan engineers en managers in snel tempo toe. Vacatures staan lang open en projecten lopen vertraging op.

Veel traditionele bureaus domineren al jarenlang de markt met torenhoge prijzen en bureaucratische dienstverlening. Dit staat haaks op de pragmatische en innovatieve technische sector. PPM Select is een bureau met een snelle en pragmatische dienstverlening waarbij de kwaliteit van de match het allerbelangrijkste blijft.

Wij zijn volledig actief in de technische sector en specialist in de segmenten Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. Met een ervaren team werken we voor innovatieve MKB organisaties en Startups. Vanuit onze kantoren in Krimpen a/d IJssel en Sliedrecht werken we landelijk.

Onze werkwijze

Aan de hand van een functieprofiel en vooral uw wensen gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaat voor de positie binnen uw bedrijf. Hierbij gebruiken wij vooral ons netwerk aan kandidaten binnen dit segment, en gerichte Executive search acties. Wij zien het als een uitdaging om kandidaten te vinden die in staat zijn een significante bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van uw organisatie.

Afhankelijk van de functie kiezen we in overleg met u een periode voor de exclusiviteit, dit kan variëren van 2 tot 4 maanden. Tussentijds rapporteren wij u maandelijks over de voortgang van het selectieproces. Uiteindelijk stellen wij 2 of 3 van de beste kandidaten uit de markt aan u voor (direct indien match). In de vervolgprocedure is ook een assessment mogelijk.

Key succesfactoren

  • Vast contactpersoon, geen verloop, we investeren graag in jarenlange relaties
  • Netwerk van meer dan 3000 HBO / TU engineers en managers
  • Ca. 90% van de geplaatste kandidaten zijn na 1 jaar nog werkzaam
  • Kennis van de technische sector
  • Specialist in 4 sectoren: Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie
  • Actief op sociale media, specialist in online recruiting (recruitment 2.0)
  • Inzetbaar naar uw behoefte (Werving & Selectie, Executive Search of Interim-professionals)
  • Klein en flexibel bureau, volledige focus op klanten / vacature
  • Pragmatische werkwijze en dienstverlening
  • Hoge kwaliteitsnorm (Where succes meets quality)

 

Referenties

Bekijk hier de referenties van bedrijven met wie wij samenwerken

http://www.ppm-select.nl/over-ons/referenties/

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze en tarieven? Bel dan 0180-890500 voor meer informatie, of geef uw vacature door via onderstaand formulier

Vacature aanmelden

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Omschrijving (verplicht)

Upload uw vacatureprofiel (verplicht)

Please leave this field empty.

 

shutterstock_100918438