Ons team

AAEAAQAAAAAAAAXMAAAAJDczNDUwMGEzLTg1YzMtNDg3Yy1hZDgxLTcxMTQ3OWNmYjcwNg

Leo Heuvelman

Leo Heuvelman is sinds 2004 actief als Consultant / Headhunter. Leo heeft zich in deze periode gespecialiseerd in de technische sector. Na 7 jaar bij een landelijke arbeidsbemiddelaar gewerkt te hebben, is hij in 2011 samen met Peter Griffioen gestart met PPM Select.

Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik een passie voor techniek en technische bedrijven. Om nu in deze sector te kunnen doen waar ik goed in ben, ondernemen en de beste matches maken tussen kandidaten en bedrijven, is echt een feest! Graag kom ik met u in contact om uw droombaan of vacature en wensen te bespreken.

T. 06-46313113
E-mail
LinkedIn

AAEAAQAAAAAAAAPuAAAAJGExMGNlMzA0LWE0ZTctNDdhMC05ZmRkLTY4MzA3YWFmMjMyOQ

Peter Griffioen

Peter Griffioen is sinds 1997 actief in de arbeidsbemiddeling. Na 10 jaar bij een landelijke arbeidsbemiddelaar gewerkt te hebben is hij in 2006 gestart met PPM Werkt een uitzend en detacheringsbureau. In 2011 is hij samen met Leo Heuvelman gestart met PPM Select.

Graag ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van personeel. Met onze werkmaatschappijen bedienen wij diverse MKB en grote organisaties in de technische sector van uitvoerend tot management niveau. Zie voor meer informatie over al onze diensten: PPM Jobs

T. 06-29036384
E-mail
LinkedIn

Christianne foto

Christianne de Gelder

Met ruim 10 jaar ervaring  in de arbeidsbemiddeling is Christianne een goede sparringspartner voor uw organisatie. Christianne is voor PPM Select actief als Recruiter en Office Manager. Sinds 2013 is ze in dienst bij PPM Select als gevolg van de sterke groei en ontwikkeling die onze organisatie doormaakt.

Wat is er mooier dan klant en kandidaat bij elkaar te brengen en beiden in hun behoeften voorzien? Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en kandidaat plaatsen wij de juiste persoon op de juiste vacature. Dat is mijn passie! Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie met zowel kandidaten als bedrijven. Neem gerust contact op!

T. 06-27015056
E-mail
LinkedIn

Jouw foto hier?

Momenteel hebben wij een vacature voor een recruiter ter uitbreiding van ons team. Klik op de foto voor een link naar het profiel.